Power BI whitepaper: Introducing Microsoft BI Reporting and Analysis Tools 2018-05-22T15:30:59+00:00

Introducing Microsoft BI Reporting and Analysis Tools

Deze Power BI whitepaper biedt hulp bij het kiezen van de rapportage en analytics tools die passen bij de BI behoeftes binnen uw organisatie. In het artikel worden de verschillende tools van de Microsoft BI suite besproken en gekoppeld aan specifieke workloads. De verschillende Business Intelligence workloads (behoeftes) die besproken worden zijn:

  • Self-Service BI. Hierbij gaat het om het bouwen van uw eigen rapportages en analyses. Met Self-Service BI kunt u uw eigen rapportages en analyses bouwen zonder dat u afhankelijk bent van IT of andere afdelingen.
  • Managed BI – Bij Managed BI gaat het om standaard rapportages die gebaseerd zijn op door de organisatie goedgekeurde data.
  • Advanced Analytics – Deze geavanceerde tools en technieken maken het mogelijk om uitkomsten en gedrag in de toekomst te voorspellen. Data mining en Predictieve Analyse zijn voorbeelden van categorieën die bij Advanced Analytics horen.

Deze whitepaper koppelt deze verschillende workloads aan de beschikbare tools binnen de Microsoft Business Intelligence suite. Wilt u weten welke BI tools passen bij de behoeftes binnen uw organisatie? Mis deze inzichten dan niet en download deze Power BI whitepaper nu direct gratis!